Follow by Email

torsdag 8 april 2010

HOPP! (samt brist på dito)

HOPP
får jag av undertecknandet av kärnvapenbegränsningar i Prag av storgrabbarna.
Efter den ytterst deprimerande veckan i FN-skrapan 2005 när NPT-förhandlingarna inte gav någonting och vi som hyste hopp åkte betryckta därifrån - är detta verkligen ett klart fall framåt. Och så låter han ju så övertygande, den där Barack!

VISST HOPP
kan man få av den nu alltmer sansade efterdebatten runt den dödliga Landskrona-misshandeln av 'den gamla damen'.
- Kanske kommer det fram nya omständigheter som förändrar bilden? Polisen lät förstå det, men att de självklart inte kan interferera i förundersökningen.
Hur som helst är det lika smart att dra slutsatser om invandrare efter detta, som att ta fasta på om förövaren t ex var högerhänt eller gillar blodpudding.
Klarlagda samband och rätt analys efterlyses! Särskilt åt sympatisörer till Sverigedemokraterna. Av skälen bakom Landskronas historiska loserstämpel och av de politiska orsakerna till det UTANFÖRSKAP som tillåtits slå ut i full blom. Varför har Landskrona så hög arbetslöshet, bara för att ta en faktor i högen.

HELT UTAN HOPP
är jag dock nu för Centerpartiet. Men med sådana företrädare som Andreas Carlgren: "Skjut fler vargar så blir de friskare"!
- behöver de inga fiender.

Måtte Sven Bergström bli den siste som lämnar det sjunkande skeppet den 17 juni efter att förhoppningsvis ha tryckt på NEJ-knappen till kärnkrafts-återladdning. För att med hedern i behåll kunna lämna partiet och politiken.

5 kommentarer:

 1. Jimmy Windeskog8 april 2010 16:08

  Du känner inte till att alla myndighetsutredningar visat att invandrares stora överrepresentation vid grova brott inte har något att göra med inkomst och social situation?

  SvaraRadera
 2. Har man låg eller ingen utbildning och går på bidrag är det mer lönsamt att vara heltidskriminell än att ta ett lågavlönat jobb. Det är i en hel del fall så att man är arbetslös för att man är heltidskriminell och inte tvärtom.

  SvaraRadera
 3. Fruktansvärt när man moraliserar över människors fria val. Om nu en del invandrare väljer att gruppvåldta, misshandla, mörda och råna svenskar så är det väl lika mycket deras rättighet som det är svenskarnas rättighet att stå ut med att bli våldtagna och mördade?

  Varför skulle något val var mer värt? Tacka vet jag jämlikhet istället för att se ner på fria människors fria val! Krig är fred, frihet är slaveri, ignorans är styrka!

  SvaraRadera
 4. Håller med Jimmy Windeskog. Den uppenbara grundorsaken till problemen i Landskrona är den ohämmade invandringen. För att skapa jobb måste det finnas växande företag och kunnig, ny arbetskraft. Båda faktorerna saknas. Skyll inte på de lokala politikerna. Felet är den godtrogna och dumsnälla immigrationspolitiken på riksdagsnivå.

  SvaraRadera
 5. Utan att ännu veta något om orsaken till dödsmisshandeln i Landskrona, kommer man att tänka på vad religionskunskapen lärde oss.

  Muslimsk man tar inte order av kvinna. Om kvinna tillrättavisar man, måste han stoppa henne, detta för att han ska undgå hån från sina kompisars sida.

  Bör inte domstolen ta hänsyn till förrövares kulturella bakgrund, innan straff fastställs? Om vi välkomnar mångkultur, så bör vi väl även anpassa lagarna därefter?

  SvaraRadera